facebook tracking
Avdelning

Lånehandläggning

Connect

Lånehandläggningen i Stockholm består av vårt heltidsteam och vårt deltidsteam. I heltidsteamet arbetar ungefär 40 medarbetare och i deltidsteamet ungefär 30. När du väl börjat ringa dina egna kunder kommer du ingå i ett mindre säljteam om cirka 10-12 personer. I ditt säljteam har du en ansvarig teamleader och minst två säljcoacher som gör allt de kan för att du ska prestera och trivas så bra som möjligt. Alla våra lånehandläggare sitter tillsammans, vilket skapar en härlig atmosfär av pågående samtal och musik. Det är fri placering inom teamen i den öppna och ljusa lokalen med balkonger mot Strandvägen

Arbetsplats & kultur

På Strandvägen 5B i Stockholm och Lilla Fiskaregatan 5 i Lund har vi våra kontor. Dessa är ofta som ett extra hem för våra anställda.

Vill du veta mer om hur vi jobbar eller bara få en gratis kaffe? Kom förbi så berättar vi mer om oss!

Varför Sambla?

Att jobba på Sambla innebär en mängd olika saker. Ett par exempel finner du nedan, du kan även läsa mer om oss här.

 • Fantastiska kollegor

  Innan vi anställer nya kollegor lägger vi stor vikt vid att personen ska passa in i teamet och vara en lagspelare. Det kanske inte är egenskaper som per automatik höjer din output men det blir roligare att gå till jobbet om du har likasinnade kollegor bredvid dig.

  Läs mer om oss här!

 • Månads-AW

  I början av varje månad samlar vi samtliga anställda för en prisutdelning på kontoret för föregående månad. Efter prisutdelningen går vi gemensamt ut till någon av stadens barer och har ett trevligt personalhäng.

 • Generös ersättning

  Med en generös provisionsmodell är det du själv som bestämmer hur mycket du ska tjäna varje månad. Som ny kan det också vara skönt med en garanterad lägstalön, vilket du givetvis får hos oss.

Strandvägen 5B
11451 Stockholm Vägbeskrivning kundtjanst@sambla.se 0770-220180

Lund

Lilla Fiskargatan 5
22222 Lund Vägbeskrivning kundtjanst@sambla.se 0770-220180

Oslo

Arbins gate 2
0253 Oslo Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Sambla?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@sambla.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor